Молюсь за тебе я,
Небесна Сотня.
Бо ти змінила
все, що буде з нами.
А біля ніг моїх
така безодня,
Яку щоденно я
наповнюю сльозами.
За всіх разом й
за кожного окремо
Молюсь, не
піднімаючись з колін.
За те, що вас
нема, а ми живемо,
Від нас усіх вам
до землі уклін.
|