|
O , люди добрі схаменіться, Нехай зернятко проросте, Хоч трохи ,рідні, зупиніться, Це ж діло не таке просте.
Навіть для Бога сімодення, Потрібно, щоб створити світ. А ви руїні для спасіння, Дали три дні і вже... болить!
Чекайте , не зривайте плоду, Нахай дозріє зацвіте, Не йдіть на прю, шукайте броду! І травень сонцем зацвіте!
|