Майдан стоїть, він зиму пам’ятає, Він мов маяк, що береже життя, Весну, що йде, обороня, чекає, Щоб вкорінИлось, проросло зерня,
Він не допустить ,щоб «братки» зі сходу, Прийшли з косою, мов господарІ, Небесна Сотня кликне до народу, Й зерно спасуть нові володарі!
Владико наш, не допусти руїни. Свою десницю краю простягни. Твоїм покровом, ми зберем зернини, Даруй врожай, засіки наповни!
|