Правда по путінські! Захід Путіна спитав, Чом його війська у Кримі, Не моргнувши відказав -Це не правда! Ми єдині!
-В оборону народ став, Вони хочуть з нами жити. -Хто ж російську форму дав? Чепуха! Могли ж купити!.
-А пощо ж та зброя в них? -Там населення вмирає, - Ріжуть, душать руських всіх, Миру там давно немає!! -Плачуть гірко матері, Діточок на паль саджають, Морем ллються там жалі, Церкви й ті он розбивають.
- Крим це "русская" земля , Вже давно там панували, Та й Вкраїна теж Кремля, Більш трьохсот літ її мали. Для Вкраїни ми даєм, Жити вільно- тільки з нами! Позички завжди суєм- Покоряйтесь своїй «мамі»
-Наша «братняя» рука, Україні на підмогу, Ми встановим мир «братка» Маршируйте тільки в ногу!
|