Не чистая сила каламутить воду, Під маскою брата прийшла біда з сходу. Ніхто і не думав і не сподівався, З безпечного боку до нас звір підкрався. Оскал його злий, і очі прозорі, Туманом залиті - на сказ вони хворі! Під кроком тирана Земля завиває, Її будуть рвати! Вона про це знає. Усе, що віками зібрали до купи, Хочуть роздерти оскалені зуби. Шматок відкусить намагається псина - Хоче у матері відібрати сина. На дочок на сході звір поглядає зкоса, Все глибше і грибше він пха свого носа… … Навкруги двору збирається зграя. Ці звірі, напевно, не жителі раю У них блищать очі, з ротів тече слина, Стоять і чекають – поки уб’ють сина… … В звірюки зі сходу є лати і зброя, Та він не здолає синочка -героя, Стоїть на вороттях розставивши руки, А ноги йому обвивають гадюки. Тримається гордо з останньої сили - «Не відступай!» – його сестри просили. Просили, бо знали, яка їх жде доля: Не бачити їм вже широкого поля - Де колоситься на ниві пшениця, І з Чорного моря води не напиться, Не бачити гір, що звуться Карпати. Розтягнуть по світу, посадять за грати. Уся та звірина, що стоїть за тином, Заскочить до двору, зруйнує будинок, Уб’є стару матір, попалить ікони, Подвір’я поділить на окремі загони. Народ України! Та ми ж їх родина! Потрібно підтримати єдиного сина! Не дати в образу жодної дочки, Вони хоч і різні та мають віночки. Повстанемо дружно на захист родини, Не дамо знищить свою Батьківщину! Ще не вмерла Україна, і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.
Страшна картина трейтього пришествія "совєтов" на нашу землю.( за пророцтвом отця Будзінського, останнього).За часів першого приходу цієї орди,Павло Курашевич писав: Скрижалі правди не у вас! Кривавий прапор, брудні руки, оскал голодної звірюки і на вустах ідейний сказ. О, дипломовані раби! чому вас мати,борзнописці не задушила у колисці, не знав би наш народ біди. Дивився сьогоденних скаженних єдиноросів...Краще б їх не родила мати. Дякую за твір, хоч він і небездоганний.Творіть, у Вас благородне світоприйняття.
Головне- не ділитись! Ми всі одні в нашій Україні! Чужинцям сюди-зась!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")