Коли ворог стріляє в невинних людей
Й по хижацкі у яму свою затягає,
Він пишається цим,!Це його привілей,
Він же паном себе над всіма величає!
Це пусте ,що там інші глаголять йому,
Він герой, хоч і карлик нещасний по роду ,
Розповсюдить кругом свою підлу брехню,
До повстання покличе тітушок з народу.
А оце вже болить! Зникла правда проста!
Скількі років разом! Піддалися підкупству?
Кричите –розіпни, як розп’яли Христа ,
Дали волю чуттям й хижаку перелюбству.
Схаменіться, ще поки Христос на землі !
Зрозумійте- Вкраїна це рідная мати.
Не Росію спасать! Поки діти малі -
Треба землю свою, не чужу захищати!
|