Живи Україно ! ( пісня)
Цвіте, підростає нове покоління,
Безсмертної, вільної ,раю - землі,
Їх чиста душа й кришталеве сумління,
Підносить Вкраїну, мов сонце з пітьми.
Живи Україно, коріння тверде !
Ти небо і землю єднаєш.
Ніхто і ніщо вже не спинить тебе,
Ти вільна !
Ти захід і схід пригортаєш !
Тут знову розквітла, як соняшник, доля ,
Калина цвіте, прикрашає сади,
І гордо пишається люд, бо вже - ВОЛЯ !
Навіки розтанули рабські сліди.
Живи Україно, коріння тверде !
Ти небо і землю єднаєш.
Ніхто і ніщо вже не спинить тебе,
Ти вільна!
Народ свій з колін піднімаєш !
Так гордо над краєм прапори витають,
Пшеничного поля, синяви висот ,
Тут рідною мовою співи лунають ,
Вперед Україно! Ти новий - народ !
Живи Україно, калина цвіте !
Ім’я небо й землю єднає.
Ніхто і ніщо вже не спинить тебе,
Ти вільна!
І пісня -"НЕ ВМРЕШ!" всіх вітає!
|