Жити як пес,чи померти як вовк
Жить на колінах,чи стоячи вмерти
Вибір зробити,воля чи смерть
Жити в багні,чи як воїн померти.
Бути до смерті,як раб у ярмі
Чи до останнього подиху битись.
Волю здобути в нерівнім бою
Чи у неволі навік залишитись
Ставити щоку під другий удар
Чи не чекать і за перший віддати
Скинути з себе кайдани раба
Чи покоритись і рабство прийняти
Славити подвиги предків своїх
Чи славу про них у багно затоптати
Вірити свято що гордість це гріх
Чи поки живеш ворогів пам`ятати
Ти славу про предків своїх не згуби
І землю свою ти не смій забувати
Ми горді твої Україно сини
І доки живем з нами ти ,наша Мати
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1426 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")