Пасхальний Тиждень Україно
Болем говорить на весь світ.
Весна. В бруньках наша калина,
А москаль пише заповіт...
Він розпинає тебе краю.
Відрізує шматки землі.
Взяв Крим, тепер Донбас бажає
Відрізати від матері.
Влада говорить, а чорт діє.
Чорт сепаратистів веде.
Воскресне Ісус. Здійснить мрії
Тих, що виборюють своє.
А вас загарбники – злодії
Пиха і жадібність уб’є.
17.04.2014р.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1079 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")