Для бандитів немає законів,
На Женеву їм всім наплювать,
Вони сім`я “двухглавих” драконів ,
Їх завіт -Україну жувать.
Що ж, пожуйте, до спроби ковтнути,
Вас чекає не втішний кінець,
Бо подавитесь всі й справа - “путін”
Разом з вами піде на нівець.
Україна була й завжди буде!
Наша “Сотня” це приклад бійця.
Полягли. Та народ не забуде!
Перемога у лаврах вінця.