Дякую за щирість, пане Михайле. У нас у кожного ,час- від -часу ,вкрадаються "хиби". Найгірше, звичка "неправельних" наголосів, бо пишемо ,як говоримо. Ну і скачемо з хорею в ямб і навпаки. На те ми тут, щоб вчитися і допомогати один одному. Дуже б хотілося, щоб ви вказали на мої хиби. Може вдасться направити.
Спробую проаналізувати на музичний слух. Мені здається, що правильніше "буддучина" а не "будуччина" і збій у рядку: "Тиранство згине! бАндиТ ТИ, а нЕ брат" (збій наголосів, збіг ТТ і 11 голосних, а не 10!) здається не "свОю" а "своЮ" не "пімстви" а "помсти" і в останньому рядку пропоную викинути "бо" "ВкрайІна встАне, сЕред нАс любОв!" Нехай ця любов завжди освітлює правильний шлях!
Помилки - не найстрашніше, їх можна виправити, а от відваги, патріотизму і любові до Батьківщини у Вас, п. Наталю, вистачить на цілий схід.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")