Не ображайтеся, п. Наталю, що мало коментарів. Дуже правильні слова, добрі поради, але знаєте, читаю вірш, а сама думаю, кому казати ті слова, кому розказувати про якісь цінності, як та людина, яка вважає себе "пупом землі" і пальцем не кивне, щоб припинити чи допомогти, як сусідам, вийти із скрутного становища, а, навпаки, щораз підливає масла у вогонь. Натхнення Вам!
Ми є лояльні до інших культур, ми миролюбні до інших думок - і це правда. Але як подивишся на отой проросійський шабаш, то з тими людьми говорити щось про українське - це не що інше, як наражати себе на небезпеку. Звідки така ненависть? Чи й не дяка за нашу лояльність? Якось аж образливо.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")