Прекрасний вірш , звучить з надхненням , ніби якось урочисто , але , на мою думку , треба було б так змінити деякі рядки У хату батьківську , нехай сіяє сонцем нехай впале на землецю мою Мені здається щось таке приблизно, щоб мелодійніше звучало...
Дуже гарний, проникливий вірш, та треба дещо підправити. "журИ"- жалі і рима не постраждає. Біль - іменник чоловічого роду, тому буде - ввесь біль(всю біль) "Нехай впаде на земельку мою,"- хай на земельку зрониться мою. "З журавликом своїм думи гадать," - й думки з журавликом своїм гадать, або - і думи із журавликом гадать.Може, з того, що я тут накалякала, Вам сподобається.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")