Сумна реальність! Вже така "стабільність і ПАКРАЩЄННЯ" нам усім чесно кажучи дорого коштує. Потрібні зміни і не на словах і красивих обіцянках, а на діях. Скільки ще тратитимемо молодих людей ? Скільки ще вірити в таку стабільність? Тим часом хлопці , помираючі на Сході стабільно займають місця на цвинтарях.
Розумію. Справа в тому, що тепер коментарів взагалі не показується на цій сторінці. Тяжкий сервер до зрівноваження! Вам, дякую за спробу, подолати всі труднощі!
Ніхто не зробить своє життя кращим, як сам господар, але для початку треба ретельно прибрати двір і дім, щоб світло(прозорість) могло увійти в кожний куточок.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")