Покотилось сонечко
Із Карпатських гір,
Розлилося літечко,
Піснею офір.
Заграла трембітонька,
В серці щастя жар!
Зникла з неба хмаронька,
Як заграв ЗАХАР!
Ой, грай же трeмбітонько,
Піснею витай,
Тут моє коріннячко,
Тут весни розмай.
В серці ти залишися,
Грай трембіто, грай!
Я іще повернуся,
В цей чудовий край!
Воля над Карпатами,
Сонцем виграва,
Легінь із трембітою,
Ці несе слова-
Рідна Українонько,
Розливай блакить!
Слава хай розноситься,
На весь світ ГРИМИТЬ!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")