,Я із тих щасливих і отих нещасних, Хто життю радіє й плаче одночасно. Хто кохає щиро й ненавидить люто, Хто прийде на поміч у хвилини скрути. Я із тих, для кого поклик Батьківщини, Наче голос неньки рідної до сина. Я з сім’ї тієї і отого роду, Де служили вірно власному народу. Я із тих, для кого українська мова, Ніби для дитинки пісня колискова. Хто в колисці з нею рано просипався Й говорить на рідній завжди не цурався. Я із тих, хто робить все не для похвали, Хто в житті чужого й крихітки не вкрали. Я із тих у кого мозолисті руки І за Україну в серці вічні муки.
Кожне слово і кожен рядок - це те, у що можна повірити! І що б не казали, і в наш час існують справжні патріоти. Так найчастіше вони і висловлюють свої думки. Я в захваті!
Відверто і без пафосу. Як би ж то ті, хто несе відповідальність за нинішню Україну, могли так сказати щиро і відверто про себе, тоді б щось змінилося.Дякую за вірш.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")