Тріщи, ламайсь, загарбницька Росія,
Ти ще нікому щастя не дала,
Приблуда ти, історії повія,
Під себе все чуже завжди гребла.
Та час прийшов, і знов в своє болото,
Яке гатила тілом козаків,
Провалишся, московська ти голото,
Скінчиться царство підлих хижаків.
За кров людську, брехню, підступсво,хамство,
За все заплатиш ,світ вже зрозумів!
Фасад упав й твоє років нахабство,
Потягне в яму.На це ти заслужив!
Знов буде синє ,над народом ,небо,
Дозріле жито, сонце буде пить
І сміх дитячий задзвенить так любо,
У мирі тихому ,спокійно будем жить!