Геноцид українського народу був вчинений московською бандою. Не приписуйте вину Америці. Треба знати історію. Тоді пропаганда працювала на всю! Це вже сьогодні хоч і працює, але вже захід більше знає правду ніж тоді.
–"Акація розквітне – будуть ласощі! А матінка чомусь так довго сплять... Пасуться діти в спориші й калачиках" Це про мене в 1947р. Ми ще їли листя липи і дикий щавель.
Навіть ми, чиє дитинство випало на поч. 60-их, теж їли липове листя, щавель (дикий), калачики, паслін... Прошу вибачення, що змусила повернутися думками у ті голодні роки... Дякую Вам!
Я теж з 60-их родом, але ми не лише знали, а й їли і паслін, і калачики, і липове листя, і цвіт акації, й іншу зелень. Хоча це вже не від голоду. Так, це відлуння, генетична пам"ять... Дякую Вам за коментар!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")