Дякую за публікацію вірша, але прошу його відредагувати, бо крім 2-х категорій "Вірші про Україну" та "Стасюк Микола" ви опублікували ще й в категорії "Бажаєте мати сторінку творів?". У вас сторінка вже є.
Здаєтьтся у Пушкіна було ще й "там русский дух, там руссю пахнет..." Як же він зараз смердить на ввесь білий світ.Від нього вже мабуть і Пушкін перевернувся у домовині. А україський дух завжди був казковим, пісенним,творчим,працелюбним.А тепер став ще й гордим, волелюбним і геройським.
А хіба ми не можем сказати про своє достойно?!Росіяни відібрали у нас все - від історії до матеріальних благ, а ось духовність взяти їм не під силу.Це наше!Якщо Ваша ласка, зайдіть на мою сторінку у "Клубі поезії", де ви знайдете мою відповідь як на ці питання, так і на історичні виклики сьогодення.Було б цікаво отримати Ваші коментарі з приводу філософських публікацій.З повагою Пломінь.
Здається я чув що по українськи пишуть - КОЩІЙ , Казковість переслідує віршем ! Досить цікаво , шкода що зараз не можна знайти докладних перекладів з російської мови , наші мовники дуже слабо працюють , мабуть тому і українська взагалі "хромає"
А невже від цього змінюється суть?Чи ми не можемо самі дати відповіді на ті виклики, які ставить перед нами історія?Поезія, як на мене, пишеться майстерно виконаними образами, а не окремим дбанням за чистоту кожного Слова!Це переконливо довела Л.Костенко.Пломінь.
Дякую за тепло.Я його завжди відчуваю навіть на відстані від Вас.Тут не можу вловити ні нових публікацій, ні авторів. тому стараюсь коментувати більш у "Клубі поезії".Я вже висловлював свою думку, що користуватись своїми сторінками тут вкрай незручно.Втім, хтось , напевне, іншої думки...Пломінь.
Пане Миколо, ви так і не відредагували вірш та не прибрали категорію "Бажаєте мати сторінку творів?"! Сьогодні це зробив за вас я. Будьте уважні під час публікації наступних творів!
Знайоме творіння Пушкіна. Ваш варіант, та ще українською також захоплює.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")