Вірю в тебе, Україно! Буде твій народ щасливим. Тільки в тебе, Батьківщино Такі люди щирі. І землю твою родючу, Що чорноземом зветься, Пригріє сонечко палюче, Вона й усміхнеться. Пригріє сонечко й Карпати, Ті гори вічно величаві, Сніги там будуть розтавати Й стумками бігти по траві. Чорне море розіллється, Ще нап"ється синіх вод. А туристи, як здається, Поринуть в світ отих красот. Степи сухі раптово щезнуть, Страшних пожеж уже небуде. А їм на зміну ліси прийдуть, Таке корисне природи чудо! Вірю в тебе, Україно! Ти, моя держава! Тут життя мені дали,вірно? Тому любов моя тобі і шана!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")