Чого лізли в НАШУ Україну? Чи не було у вас матерів? Ви ішли. Несли кров і руїну, Бо чорт – Путин вас благословив.
Путин в своїй кремлівській палаті Дурнотою оспівує світ. Десь сльозами лице миє мати... В неї більше і більше сиріт...
Ви сьогодні, як падло скотини. Навіть друзі не плачуть за вас. А НАРОД НАШ, Народ України Зупинив на Донбасі ваш час. Ні, не буде для вас домовини, Вас в злу пам’ять запише Донбас. 01.02.2015р.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")