Пані Іванно! Хороший вірш, але песимізм поряд з оптимізмом в одному творі читаються сумно. Святкувати весну ми будемо завжди. Нехай ті, які віддали свої життя за весну та за наше право її святкувати і які зараз на небі - за нас порадіють. Вони поклали свої життя на вівтар добра недарма. Ваша віра в воскресіння надихає на світле, але "ще не вмерла Україна".
Душа болить , страждає плаче , але не треба біль у світ нести , хто біль несе він в світі помирає , правдиво хто у серці біль для себе лиш зберіг ! Нас спасе покаяння , і молитва за тих хто там ... витрачає і здоровя і часто життя за нас тут ... Надія допомагає все зло пережите , зло - це пересторога і перевірка кожного !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")