Ввійду в чарівну річку, очі закрию і вдохну…., Всій груддю повітря голубого раю, Замру і душу в річку занурю. Нехай душа від болю спочиває, Ріка чарівна і прозора, Нехай душа нап`ється і порхне мов птаха, Чистіше стане білого листа. Тоді її я чистую надіну, В душі,там тільки світло і пташиний дзвін, Ще хочу серце викупати,так воно тремтить, Тобі сердечко ще зарано,ти не дуже бийся, Не гарячись та не переживай, Душа свята тепер, Хоч пісня лийся, А ти сердечко бийся-бийся, Я буду вірить в щастя,наче в рай.
Душа ,що прагне, з чистого струмка Любові краплями хай серце зросить. Добром всі чаші рясно наповня І ще води цілющої хай просить. Вітаю Вас на сайті Анумо. Натхнення.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")