Так мало українців серед нас,
але вони усе життя готові,
боротись в правді, жити без прикрас,
тягнутися до Бога у любові.
А більшість, вибачте, дурні хохли,
бо спокушає їх і гречка й гроші,
пливуть в буття - в дірявому човні,-
олігархія у брехні поможе.
Духовне рабство - відкидає знов,
усю країну на сто рОків,
людський сосуд майбутності схолов,
і дур народу- то є рви глибокі.
Який наївний, все ж таки, хохол,
все б'ють його, принижують і дурять...
Чи демонічний зроблений укол,
бо не по тих дорогах блудить?
Терпіти? - Ні! Не можна довга так,
життя уже без дна - холодна яма.
Так мало українців серед нас,
хохли все ширяться, як чорна пляма.
квітень 2015 рік.
|