Помимо всіх тривог, розбоїв, сліз ,печалі,
Народ живе,збирає крихти і йде далі,
Будучності будують магестралі,
Що поведуть до кращого життя.
То ж в рік новий, єднаймося в одну родину,
Відкиньмо зло,тримаймо в серці Україну,
Плече в плече -ідім... Нова година!
Блакитне небо, золоті поля!
Вже стільки літ існує фенікс -Україна,
Лікує рани, воскресає і не гине,
Бо Богом вибрана і з ним єдина,
Настане час, прославиться вона!
|