До тебе лину, мій старинний Львове
Скарбнице гордості і величі ,і знань,
Тут б`ється серце, українське слово,
Обіт закладений не зламаних змагань.
Обіт простий, у серці УКРАЇНА,
І клич “вперед” , це воля, чи за неї смерть!
На варті молодь, в поклику єдина,
В них серце сповнене патріотизмом вщерть!
До тебе , Львове, їдуть воду пити,
Оту джерельну, що бурлить мов водограй,
Центральний парк, де любо відпочити,
Послухати пісень, минулих днів звичай.
Красуєшся, не змінний ти століттям,
Вузенькі вулиці, по них тече життя,
Привітний люд, твоє майбутнє в дітях,
Ти Славнем був, й так будеш до кінця!
|