Герої без страху Годують серцем вічність , Брехня дасть маху І поляже . Бо на кістках , Як на піску Життя – Не збудувати . Герої без імен Побють усіх тиранів . Бо Україна – Є !!! Дарма брехливі плани . Ми вічні – Ми – народ , Як з правдою До Бога є наш шлях , Без перешкод Брехні ми – Не в догоду , нові шляхи народам Собою прокладем . Таке життя є вічність ! Хоча без нагород Ми боротьбу не проти – А за життя ведемо !
Хочеться підтримати Ваш ентузіазм, бо в ньому наші вікові мрії, та чи не здається Вам, що тут попахує радянщиною, та й чого дивуватись, адже ми всі - звідти... "нові шляхи народам Собою прокладем . " Нам би свій шлях знайти, не те, щоб іншим прокладати...
Шляхи України ясні - обєднатись і українців також - в собі розібратись щоб також - зібратись ворогів і корупціонерів - повиганяти !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")