І скільки ненька люба натерпіла, і скільки крові вилила своєї, та щоб чужа країна не зробила, ніколи не відкажусь від моєї- від Рідної,Святої Бтьківщини,- вона невинна,що по ній "недобрі" ходять, вона невинна,що її так пльондрували, вона невинна,що її як на шнурочку водять,- вона невинна,що всю волю відібрали. Але згадайте вечори ті малинові, і буйні квіти,що лиш можуть там рости, і теплі промені від сонця-світанкові, та не з тобою я,і я прошу-прости! Прости мені,що я за океаном, прости мені, що я теб н бачу, що ще не скоро в твої "очі" я загляну, я засміюся,засміюся...і заплачу. Заплачу я з твоїми росами у травах! Заплачу я з твоєю зливою-сумною! Заплачу з горя,а не як у тих виставах, бо я не буду більш ніколи вже з тобою. Вже не побачу більш веселку кольорову, що біля мене в річці силу набирала, вже не побачу буйну й вільну ту діброву,- забрали все,це доля все забрала. Ну а пшениці лан,що "золотом" буяє! І наш Дніпро,що голубий,неначе небо! Я тут живу,але я відчуваю,- крім України більш нічого вже не треба. А сад вишневий,що цвіте і тії бджоли! А запах щастя і танок,і щира пісня, як жаль до сліз,що не повернусь я ніколи, я буду жити,але жити буде тісно. Я скучив за весняними полями, і за барвінком,що росте лиш в нашім лісі, я хоч далеко,але я назавжди з вами,- я скучив за лелеками на стрісі! І за калиною я скучив і вербою, за символами нашої країни.- О земле моя,ненько,я з тобою! З тобою був і є,і буду-УКРАЇНО!!!
Головне, пане Віталій, що Ви у серці залишеєтесь бути УКРАЇНЦЕМ. І окрім усвідомлення цього ще й прекрасні твори пишете. Мені сподобалось, на відмінно!
моє рідне я нікому не віддам , Україна не піддасться ворогам
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")