З нами правда, дорогенькі і щаслива доля,
Бо не вмерла в Україні ні слава, ні воля!
Повставайте, козаченьки, землю захищати,
Та катів усіх до біса з неї проганяти.
Поки ще жива Країна, прокидайтесь люди,
Нам не можна це свавілля взяти та й забути.
Відбудуймо Україну до самого Дону,
Будуть бігти вороженьки до свого кордону.
Натерпілися ми, досить нами потикати,
Крадіям, панам-бандитам, землі віддавати.
Буде Гетьманом Країни, той, хто любить Неньку –
Захищає та цінує, береже, рідненьку.
Буде Гетьманом Країни, той, хто любить Неньку –
Захищає та цінує – збереже, рідненьку.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")