Прослухати у авторському виконанні можна тут:
http://www.chitalnya.ru/work/1503103/
Трагічний час. Тривожна днина,
Де невимовний біль в очах
За дальшу долю України...
Все труни... труни на плечах.
Із кожним днем земля все вища
Від свіжих насипів могил...
Руїни в душах, попелища...
І де людині взяти сил,
Щоб рани новим днем загоїть,
Підняти стіни згарищ-хат?
Хто матерям дасть антиболю,
Щоб знять гіркоту їхніх втрат?
Невтішний час. Лиха година.
Та й о знесиленій порі
Знаходить сили Україна
В серцях солдатських матерів.
|