Хай прийде до рук та воля, Що несе колиску мрій. І рядки сумні доволі, стануть щастям тих подій. Хай куплети у приспіві Не задивляють оддалі. І на шевченковій могилі Поклоняться своїй землі. Хай народну нашу натуру І поступлення вірних думок Люди знаменують в культуру, Доведуть хай до книжок. Хай прийдеться щаслива картина Ворогам очі сліпить. І душею побачить Вкраїна, Що є для чого ще жить. Хай прийдуть до уст ті слова, Де братами знов усі стали, Де із Дону до Дону сім'я, І звідки б ми всі не тікали. Хай правду говорять вірші, Хай не змовчить усяя країна, З ланцюгів полинуть пісні, Утвердиться знову родина.
|