Ще не вмерла Україна, як слава, як воля, Вже нам, браття молодії, не сміється доля... Гинуть наші побратими, як роса на сонці, І панують москалюги у нашій сторонці! Душу й тіло положили за нашу свободу Та покажем, що так буде Петровому роду! Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати ні Петру, нікому! Кримський край ще усміхнеться, дід Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні САУшка наспіє. Не поможе депутатам,і Петрові тоже Ні мандат,ні міліарди -згине нахер може, Як вмирали побратими,плакали дружини Так загнутяся й депутати у чужій країні Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, Відіб'ється і від Ч.Зірки поміж долинами... Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1475 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")