Донецький клан змінили харків'яни На владному олімпі байстрюків, А на чолі кошерні вінничани З командою під ніками на -кін. Нічого не змінивши в королівстві Розстрільників протестних жебраків, Кредитами банкують закулісно, Увесь народ поставивши на кін. Тарифи на життя погнавши вгору Не на проценти – в декілька разів, Маскують схеми геноциду-мору Добавкою до пенсій мідяків… Не буде миру в світі й королівстві, Де королем олімолігархат – У них в крові фінансові злодійства І з війнами глобальний паханат.
Добре! Вернімося назад. Хто були Кравчук, Кучма, коли їх вибирали на цей пост?... а стали... олігархами. Та ви хоч бомжа поставте нині в крісло президента, він через пів року буде олігархом. Така система світова і наше тут не мелеться. Треба дякувати Богу, що ті олігархи, хоч трошки дбають про таких, як ми, і наші до цього рівня підтягнуться.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")