Спасибі я скажу дідам своїм,
За те, що біжучі від злої долі,
Ось тут побудували новий дім -
На вільнім й добрім березі Дніпровім,
Спасибі я скажу дідам своїм!
Я низько уклонюсь їм до землі,
За те, що у турботі за нащадків,
Позбавили від ватяних штанів,
Що я не взутий в валянки чи в лапті,
Я низько уклонюсь їм до землі!
Діди, я щиро вдячний вам за все -
За землю благодатну та родючу,
За вітер, що в степах у крила дме,
За працьовитий люд, за гай квітучий.
Діди, я щиро вдячний вам за це!
Я дякувати буду всі літа,
За те, що вишиванка личить доньці
І що стрічки у коси запліта
Мала онука - ясне наше сонце,
Я дякувати буду всі літа!
Спасибі я дідам своїм скажу,
Що ви обрали саме цю країну -
Привітну, щедру, сильну та святу -
Моєму серцю любу Україну,
Спасибі я дідам своїм скажу!
Предків завжди треба дякувати. Завдячуючи їм ми тільки і живемо. Сподобалось. Майстерно, змістовно!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")