Дуже актуальна і важлива тема, але (я не мовник і часто сам допускаю помилки) все таки треба слідкувати за розділовими знаками і розмірністю вірша, щоб він читався легко і рівномірно.... Я так вважаю, якщо не прав, то поправте.....
Глибока філософська тема, правильні думки.Ще б трохи підправити розмір, ритм та вижати воду і буде чудовий твір.Якщо посилатись на Шевченка, то можна просто цитувати його рядки "...а на апостольськім престолі кабан годований сидить", це б додало автору вірних орієнтирів і за розміром і за ритмом.У Вас є гарні задатки, творіть.Успіхів Вам і натхнення!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")