Так, як колись, Україна
На доріг розстанях.
Стоїть з внуком, стоїть з сином...
Слухає, як манять...
Манять словом, віри змістом.
Кажуть вибирати.
І на брудне, кажуть чисте.
А грішне звуть святим.
Ти йти хочеш у світ гідний
Майбутнього вчитись
І правду у край наш рідний
Хочеш запросити.
Правду орлів ти вже знаєш.
Вона знов розколе.
То чому брехню приймаєш
В життя свого поле?
Україно, предків мамо
І мамо правнуків.
Не вписуй в історію драми
Співом орлів - круків...
Тисячу років ти з Богом.
Ти минуле знаєш.
Йому повір. На дорогах
Кращих правд немає.
27.04.2009р.
|