1.І знов тривожно б'є церковний дзвін, І знов земля "бере в свої обійми". Героя, що на полі бою зліг, Героя, що витягував нас з прірви. 2.Він намагався, за що й віддав своє життя, А в нас душа кричить: "Лише б не марно". Високою за волю є ціна, Та всі події перемогою назвати складно. 3.В нас нова влада, хоч далеко до взірця, Закони, що як і колись неефективні. Невже це знову черговий початок кінця, Й невже це все змінити ми не в силі. 4.Не перший рік вже точиться війна, Не перший рік в нас гинуть солдати. Та вже не зрозуміти за що ведеться боротьба: За правду й волю, чи за бізнес і мандати...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")