УСІМ НА МІСЦІ НА ПРЕЧИСТУ БУТИ
Дитячий світ збудив своє бажання,
Супроти часу сонце повернути.
Дитям одноліткам послав послання,
Усім на місці на пречисту бути.
Дитячий світ до серця зазирає,
Торкає спомини поглядом своїм.
Зі щемом проситься грані всі стирає ,
Долає зболене рухом неземним.
Вертає баченню прекрасне диво,
Проходе тугу покірно в тишині.
Кладе на стежечку сліди красиво,
Бере краплинами сльози чарівні.
Покликав маму квітами вгорнувся.
Казкове щастя в мріях залишає.
Дитячий світ привітно усміхнувся,
Назад додому тихо відлітає.
|