ДОЛЯ У СЕРПАНКУ
Ранок у долонях усмішка ясна,
Сяйво на калині сонечко встає.
Днина на стежині з квітами вона,
Долю світлочолу часом подає.
Заспівала пісня блиснула роса,
Небо у блакиті промені в саду.
Зашептала тиша дівчина краса,
Народила щастя. радість до ладу.
Мрії на хмарині в затишку тепла,
Серце у любові щемом порива.
Мила чорноброва не з свого села,
Диво хто побачив чудом назива.
Заспівала пісня блиснула роса,
Небо у блакиті промені в саду.
Зашептала тиша дівчина краса,
Народила щастя, радість до ладу.
Барви у намисті звуки голосні,
Доля у серпанку часом прирекла.
Серцю наказала очі чарівні,
Полюбити палко не з свого села.
Заспівала пісня блиснула роса,
Небо у блакиті промені в саду.
Зашептала тиша, дівчина краса
Народила щастя, радість до ладу.
|