НАША ПРАВДА!
Сумна правда в Україні,
Гинуть її діти,
А ворог тут розкошує,
Нема кому вбити!
Люд шукає серце добре,
Як вербичка гнеться,
А запроднець зі сходу
На весь рот сміється!
Ой не смійся лютий враже,
Що правдонька гине ,
Бо тебе , що матір губиш,
Ще холєра стріне!
І не будеш насміхатись
З доброти людської,
Самі себе поїсте,
В путінській сваволі.
Бо брехнею ,скрізь поїдеш,
На правді спіткнешся,
Зчервоніють шляхи кров`ю,
Назад не вернешся!
|