СУТТЯ ІДЕ З ДРУГОГО ЖАНРУ
Сумна історія виходить,
Чому гучних немає слів.
Звідкіль сюжет такий заходить,
Що в сутінь суть свою заплів.
Ніде ні вогника, ні блиму,
Любов цурається добра.
Бере тривогу не ділиму,
Чуття без крихітки тепла.
Найліпше визріло в тумані,
Шепочуть моляться вуста.
Читань дозріла на світанні,
Достойна вищого щита.
Нова історія прибою,
Виходе з закутків дивись.
Любов вкривається красою,
Сюжет здіймається увись.
Суття іде з другого жанру,
Палає вогником кругом.
За мить собі находе пару.
Ясним написаним пером.
|