НАДІЯ, ВІРА І ЛЮБОВ (ЗІ СВЯТОМ ВАС)
НАДІЯ, ВІРА І ЛЮБОВ
(ЗІ СВЯТОМ ВАС)
Любов - біда, чи золота спокуса,
Велика драма, сцена водевілю.
Прекрасна ліра, складена у музі,
Що має віру радісну надію.
Душа зове, зітхає, виглядає,
Любов свою у ніжному пориві.
Сльозину ллє, чекаючи розмаю,
Шукає серцем роздуми щасливі.
Сплелись навколо неї біль інтрига
Надія, віра, життєдайні сили.
Ревнива туга крутиться як дзиґа,
Чуття гасає на мрійливій хвилі.
Любов - вино весняного розливу,
Що бродить в серці солодом безсоння.
Вона - жага палаюча в огниві,
Безмежна втіха, чара беззаконня.
Любов – вогню яскравого палання,
Принада вічного життя земного.
Надія з вірою свого кохання ,
Краса і рай квітучого ясного.
Додав: Davudenko (30.09.2017)
| Автор: © ІВАН ДАВИДЕНКО
Розміщено на сторінці : Вірші про Україну
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1255 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.