Як же так? Майданна влада
Не дала нічому ладу.
Справ нагальних не звершила,
А усе розпорошила,
По кишенях розтягла
І для себе зберегла.
А злиденному народу
Залишила лиш свободу
Під парканами вмирати
І не знати, що діяти.
Досягли висот тарифи,
Всі субсидії на мифи
Воднораз перетворились
І мільйони опинились
За останньою межею -
Вам відомо, що за нею
Не життя а тільки смерть?...
Геть такую владу, геть.
Станем разом за Вкраїну -
Не дозволимо єдину
До кінця розпорошить.
Не вмирать нам в ній, а жить.
То ж міністрів у відставку,
А народ наш до достатку.
05.2018
|