Земля тремтить під чоботом московським,
Темніє небо. Скрізь пожар і дим.
Безбатченки, в запалі сатанинськім,
Торощать все, що не належить їм!
А там в Кремлі ,хизується прокляття,
І ллє отруту у наш рідний край,
Підсилює бандитське те завзяття,
Везе “гуманітарку”- начувай!
І падають ,безмовно, скрізь солдати,
Щоб тілом роздавити саранчу,
А дома десь, ридає з болю мати,
Склонивши голову посивілу свою.
О, скільки ж вас, синочки ,йдуть до бою,
За рідний край, за волю, за народ,
Бандитська зграя з довгою рукою,
Вбиває вас, ще й привела заброд!
З країв далеких ангели безкрилі,
В білих халатах прилетіли тут,
Життя рятують, плачуть ,як безсилі ,
Радіють щиро ,як життя вернуть.
Господь все бачить! Ось прийде хвилина,
В свої обійми він візьме наш край,
І знову об'єднається родина,
І схід і захід- буде і в нас рай!
|