Вчись цінувати
Навчися тишу поважати,
Навчися тишу вибирати.
Не бомбити і не брехати,
Щоб з соромом не утікати.
І мир навчися цінувати,
Людей, у світі, поважати,
Невинну кров не проливати,
Щоб мертвим в полі не лежати.
Грузом 200 не їхати додому.
У ящику, під номером, не гнити
Уже непотребом. Нікому,
Щоб більше смерті не носити.
Любов навчися вибирати,
А не глумитись і вбивати.
Чужого – вчися не жадати.
Мир, враже, вчися цінувати.
|