Нас вбивають ракетами, мінами, дронами
Вороги біснуваті, загарбницька рать.
Найболючіше те, що вбиває законами
України зрадлива, зажерлива знать.
А поля наші густо засіяні трупами.
Вже роками іде кровожерна війна.
А міста наші стали сміттєвими купами.
Витинає в країні гопак Сатана.
Хто зупинить злодійство ? Не знаю. Не відаю.
Тут безсилі ООН, добра воля еліт.
Чиним опір. Війна стала несамовитою.
І, здається, радіє цій бійні весь світ.
А не так вже давно ( півстоліття пролинуло)
Воювали народи і перемогли
Всю фашистську навалу. Коричнева згинула,
А червоній, на жаль, вкорінИтись дали.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 928 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")