трішки заосінило в деревах-
пожовтіло, посивіло листя
на верхівʼях, втратило міць-силу,
і залишило все решта-
може, пригодиться.
у повітрі- спека,
але й- втома,
десь збирається лелека
вилітати з свого дому,
начаклунюються трунки зілля
на Під-Сянні, на Розточчі, на Поділлі.
затихає все пеpед дощами.
сняться віщі сни ночами.
пpосять помолитися Всепредки,
запалити свічі памʼяті і шани.
хай затягнуться криваві рани:
наваріть борщу великі чани.
їжте ради Мови й України-
чуєте, як пісня тихо лине?
все пpоходить,
але все і стає вічним.
Україна- не для пересічних.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 356 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")