Вода,що кращої немає, Чудова пісня солов"я, десь там,він так вже не співає, це прадідів моїх земля. На ній і м"ята і калина, цвітуть мов сміячись навкруг, лиш в нас віки чека дівчина, і завжди допоможе друг. Краї,що дали перший крок, і спогади ночей прекрасних, Де сяйво місяця й зірок, просвітять нам дорогу ясно. А легка рука вітру, мов дотиком тепла, надію з всього світу, в краї ці принесла... Вона незламна,хоч в руїнах, доки із нею я і ти, люблю свою я Україну, любіть і ви мої брати!!!
|