Свою просту маленьку душу… І серце, сповнене любові Тобі віддати я не мушу, А хочу у моєму слові. Повір, усе, що в мене є – Всі почуття й переживання, Усі чесноти – все твоє, Це не обов’язок – бажання! Притулок ти ж мені дала В куточку світу чарівного, І данина моя мала Супроти щастя неземного. Твої дарунки та опіку Життя замало берегти, Не вистарчить одного віку Усе душею осягти. Дала сім’ю, дала і друзів, Всю гаму щирих почуттів, У цьому світовому крузі Для дяки мало, мабуть, слів. Моя чудова Україно! За місце в твоєму раю Завжди любити буду вірно – Тобі обіцянку даю!..
|