ПОМОЛИСЬ ЗА УКРАЇНУ!
Ми - українці.В нас з віків Єдина мати і родина. Стань перед Господом святим І помолись за Україну!
Ніщо без неї ми!В віках, Без роду-племені і волі Вітрами гнане по світах Безрідне перекотиполе...
Нам Україна - Храм.Ввійди, Стань перед Вічним на коліна, До Нього очі возведи І помолись за Україну!
Не відречись!Не нарікай, Що мати наша ще в руїнах,- Великих благ не вимагай, А помолись за Україну!
Ніщо багатства і престиж,- Все,може,втратиш за хвилину. За все воздасться всім колись,- Аби не вмерла Україна!
Бо всі ми смертні.Але й ні!- Ми - вічні!-в племені-родині! Доземно Богу поклонись І помолись за Україну!
Я знаю:в сяйві золотім Вона воскресне із руїни, Бо був перед Творцем святим Твій біль за долю України! То ж помолись за Матір,сину! 28-29грудня2009р.
|